bio

Jag kan tipsa er alla att "Toy Story 3" är riktigt bra och sevärd. Så gå och titta nu! Om man behöver se den i 3D vet jag inte, jag tror det går lika bra vanligt, men 3D e ju kul. Man ska gå på "Rigoletto" salong 1 på kungsgatan. De e jättestort där! Såg "Avatar" där med pappa och BL och "Alice i Underlandet" med syrran och nu "Toy Story 3" där med syrran och hennes äkta hälft. Det kan jag rekomendera, bra film i 3D på rigoletto salong 1 alltså. Idag har vi fått hjälp att tvätta verandan av en vän till oss. Den blev len och mindre svart... Så nu har vi det gjort :D ett steg nämre en lyckad visning av huset.

Jag kommer inte ihåg så mycket av de 2 första toy story- filmerna, kanske för att jag var ganska liten när den första kom ut. Men jag tror att Buzz kom i den första och hon Jess i den andra. Den första handlade väl om att Andy fick Buzz Lightyear (hur det nu stavas) och så blev Woody avundsjuk tror jag för han var hans favorit. Jag kommer inte direkt ihåg vad den andra handlade om men jag är ganska säker på att det var då Jess kom med i bilden, hon cowgirl:en. Jag får ta och se dom. Dessutom har vi inte hyrt Alice i Underlandet än, vi skulle hyra den eftersom mamma och pappa inte sett den och de tyckte inte det var nån idé att gå på bio och titta, typ.

jag ska kanske hjälpa till lite mer här...

Tjadå!

Photo Booth!! :


Nörd

Tjena!

Nu har inte jag bloggat på jättelänge och alla har säkert slutat läsa för länge sen. Men nu har jag börjat skolan för typ en vecka sen och jag har fått min macbook och nu sitter jag kvar i skolan och bloggar... hehe. Som ni kanske misstänkte, fast det är ju inte säkert att jag gör det när ni läser det här... I alla fall så är den riktigt fin och eftersom vi är den enda klassen i skolan som har fått såna här (vi är såhär testklass) är det nog några som är lite avundsjuka :P
Jag och min storasyster ska gå på premiären av "Toy Story 3" ikväll men hon slutar inte förrän 4 så jag får vänta lite. Den här datan är kul och riktigt roligt är photo- booth, jag bara älskar att det finns en inbyggd kamera :D Jag laddar upp en bild så ser ni vad man kan göra med den :)

Jag ska väl ta och gå nån gång typ, hon skulle ringa när hon slutat och jag vill inte direkt va kvar här då...

Tjadå!

Sandhamn

I Lördags var åkte jag till Sanhamn med mamma pappa och BL, egentligen skulle vi väl varit flera men inga andra kunde. Fast det blev bra i alla fall :D. Innan ville inte jag åka dit för att det brukar vara så tråkigt, men sen efter att ha varit hemma efter semestern ett tag började jag längta efter stranden :) Det var riktigt varmt och trevilgt i lördags och det var en bra temperatur i vattnet och jag hade med en bok så det blev riktigt trevligt :D

Utsikt från båten:




Min handduk på stranden, det står yoleia på den ;P




Stenar på stenar i vattnet på en av stränderna i Sandhamn:






Fångade min katt på bild när han dricker vatten ur en hink :P :)




Det hände igen!!

Eftersom det är fredag nu tänkte jag ställa fram godiset (aladinask, after eight och lite bilar). Som jag skrev förut tappade jag after eighten.... och nu när jag skulle bära ner det så ramlade dom ner igen!! Jag stötte emot ett vägghörn och asken ramlade ner på marken och dem åkte ut igen...! Jaja, det är väl inte hela världen, jag ska åka snart och hinna äta nåt innan dess, lite hungrigare nu än efter att jag ätit den äckligaste after eighten i mitt liv, dom brukar vara goda annars men den här som jag plockade direkt från marken va inte så värst vidare.
Jag hade tänkt spela lite sims 3 innan jag åkte men nu tror jag inte att jag hinner, får göra det nån annan gång... Sen ska BL komma med hem och sova över :)

/////Yoleia

Fästing :O

Igår kväll (natt) mådde jag inte så bra så jag gick och la mig på soffan i vardagsrummet. Man mår bara sämre om man ligger kvar i sin egen säng i sitt eget rum, i alla fall inte bättre, i alla fall inte jag. Och jag lyckades faktiskt sova där! =) Och jag hörde mamma och pappa komma upp, lr i alla fall mamma, men jag tror jag hörde av mamma också. Men jag lyckades somna om efter det också, vilket är bra för mig för jag är inte direkt typen som har lätt för att sova, men ibland kan det nog va för att jag inte försöker... När jag duschade alldeles nyss upptäckte jag att det satt en fästing på mitt ben! Och jag planerade att skriva om det på bloggen... Jag tänkte vidare på vad jag skulle skriva och glömde bort den.. Fast inte så länge och den var lättare att ta bort än vad jag trodde, den var väldigt liten med syntes tydligt, vilket är bra, så att det inte finns så pyttesmå färstingar så man inte märker dom. Fast den jag hade var nog inte i minsta lagret, det finns nog mindre. Nu har jag i för sig inte ätit frukost än men nåt jag tycker är konstigt är hur jag har lyckats gå ner typ ett halvkilo till! I all fall om man ska döma sist jag vägde mig (alldeles nyss) och i alla fall gången innan och kanske gången innan det. Jag har inte direkt ätit nyttigare, snarare tvärtom, men jag kanske har fel. Och jag har inte rört på mig så mycket mer heller som jag tycker. Inte ens innan jag ätit brukar jag väga såhär lite, men jag har väl tur...

Jag vet inte om jag ska äta frukost än. Jag tycker det är kul att göra grejer innan, för det har jag inte gjort i typ hela mitt liv, jag har ätit frukost direkt på morgonen. Jag har börjat läsa förnuft och känsla igen :) Jag läste den förut och hade kommit långt men det var länge sen så jag kommer inte ihåg allt som hänt så jag började om. Den är faktiskt bra, det är en trevlig bok.

Tjadå, vi ses kanske senare idag... kanske. BL ska komma och sova över idag och sen ska åka iväg på onsdag :)

Hjälplösa Choklad

Äntligen bloggar jag igen och idag har varit en hemmadag med undagtag för ikväll. Ungefär klockan fem åkte jag och mamma hemifrån och hämtade pappa på gymmet och så åkte vi och tittade på ett hus, vi kanske inte ska fytta precis nu men vi kollar på lite hus. Huset var från 70- talet, vilket inte är så kul. Det hade en vacker trädgård men den är för krånglig för oss, vi behöver nåt som är enklare att sköta. Inredningen var inte kul, fult kakel i köket och så var det mörkt också. Så det blir det inget med! Däremot var det andra huset ganska betydligt bättre, jättebra läge för mig att komma till skolan! Jättefint och typ nyrenoverat badrum med bubbelpool och fin dusch och fint handfat! Dessutom fanns det en fin tillbyggnad med fint stengolv och glasdörrar och fönster, lite som en inglasad uteplats och en veranda bredvid utanför den med en till bubbelpool :D! Utomhusvarianten. Trevligt kök hade det också. Men det var från 70- talet och lite mörkt också. Som det verkar på päronen kommer vi nog inte köpa, vi kollar mest runt...

Det är lite lustigt vad man kan få för känslor över saker, jag ska berätta vad som hände tidigare idag: Jag skulle flytta upp en aladinask, en after eight- ask och en knappt ens halvfull bilarpåse upp till mitt rum för att inte mamma skulle gå och äta. Jag placerade after eight- aksken på den knappt halvfulla aladinasken och när jag hade kommit in på mitt rum gled after eight- asken av och ramlade ner på golvet och en del chokladbitar åkte ut, en del helt nakna för att påsen satt fast kvar i lådan. När jag hade plockat upp dem tyckte jag att de som hade sin påse kvar och kanske låg lite halft utanför, typ, såg så typ, hjälplösa, så oförmögna att klara sig själva, vilket självklart after eight- chokladbitar är men jag fick känslan av att de var just det, de såg ut att vara det, liksom. Det låter som en sån sak som den konstiga kompisen i en tv- serie skulle kunna säga att hon kände, hehe.

Måste lägga upp lite bilder också:

finnhamn


Demi Lovato- låt jag hittade i går, hade aldrig hört förut :D Demi Lovato – Behind Enemy Lines - Live From London

Finns det nåt bättre sätt att fånga sommar...

dsc00241 (MMS)

Finns det nåt bättre sätt att fånga sommardagen på än att plocka svartvinbär i skinande sol, kanske det. Men om man inte är på semester får man göra vad man kan för somrigt hemma. Snart ska jag åka till stan i alla fall och hämta ut ett par skor som vi lämnat in på lagning och köpa te och bröd till mamma. Hasta!


:@

Tja,
Det gick väl sådär att blogga från mobilen... men ganska bra, typ.
Härom dagen fick jag lite såhär sommar- ångest och lade undan min datumklocka- grej som man ändrar datum på varje dag och vägrade vända blad på min Kalle Anka- almanacka (till augusti! :S:S:S:S!!!!!). Den har en bild som kan uppfttas som mycket uppretande och störande. En bild för fruktansvärd att nämna på en blogg, egentligen (på knattarna som ska till skolan...) Nu har det väl gått över lite... men längta till skolan ska börja är förrädiskt och onödigt. Det är ju bara sommarlov en gång om året. Jag ska börja i en ny skola och det är ju lite spännande, men sen är man fast! Jag tycker man ska njuta av sommarlovet så länge det håller. Carpe Diem som det heter på latin, fånga dagen! Tråkigt nog är det lite svårt i det här vädret men jag hoppas det blir varmt igen:). Egentligen är det hemskt att prata om det här såhär tidigt i augusti men jag skyller på affärerna, som säljer skolgrejer så här tidigt!!!!!!!!!! och almanackorna, och det almänna tycket att sommarlovet snart är slut i augusti. Däremot ska jag passa på att hylla de som säger att "de e ju långt kvar" tills de e slut, som fattar att lovet INTE är slut så fort augusti börjar!!!

Tjadå, nu ska jag dansa XD

RSS 2.0