Vädrets makt och vanmakt (...?!)

Oj oj oj vad länge sen det var jag bloggade. Man glömmer liksom bort att man har en blogg...! Fast det är ju så ruskigt kul att skriva så det är ju nästan kul att skriva vad som helst, även om ingen läser!! :O:O
Jag är på semester i Skåne igen, samma landskap som jag startade bloggen i för ett drygt år sen. Den här gången är det dock inte lika bra väder som då. Åh vad härligt varmt och soligt det var då. Det var varmt och soligt båda de senaste gångerna jag var här. Att man inte inte tänkte mer på vilken tur man hade. Ni vet när någonting bara är på ett sett flera gånger på rad och man börjar ta det för givet och sen blir det inte som man tror och förväntar sig och helt plötsligt är ingenting säkert längre och man har tappat kontrollen? Kanske eller kanske inte känner ni i igen er i den situationen. Det regnade hela dagen igår. Idag var det betydligt bättre väder! Mulet men mestadels uppehåll. Det gör så stor skillnad om det regnar eller inte. Om det bara är mulet finns det så mycket fler möjligheter för vad man kan göra så här på semestern. Regn är dessutom en så brutal humörssänkare (beroende på omständigheterna)!
Imorgon packar vi väskorna och städar stugan och drar till Malmö. För att man inte är lika beroende av vädret i en stad och för att vi bara har hyrt stugan tills i morgon.
Yoleia

RSS 2.0