Subways and Buses

Igår registrerade ju jag mitt CSN- kort om ni kommer ihåg det;p och då får man ju vissa rabatter. Jag såg att man fick förmåner på onlinepizza.se och eftersom vi ska flytta... mer lokalt så tycker jag det här med pizzaleverans är intressant. Så jag gick in där och kollade, och kände mig lite udda som är inne och kollar på pizzor och sånt i skolan, hehe, och tyvärr levererar inte Subway till vår nya adress, för att de ska leverera måste man typ bo inne i stan på Sveavägen eller nåt. Dit levererar dom, det vet jag i alla fall.
Det fanns också, lite lustigt, ett sushiställe som levererar ända ut till oss där vi bor nu!! Men det kostar alltid typ 300 spänn att få hemkörning av dem, oavsett var man bor...
Det fanns ett verkar det som, rätt bra pizzaställe som leverar till vår nya adress, men de hade inga studentrabbatter :(
Nu säger min lärare att vi ska fundera på ett enkelt ämne som vi kan göra en presentation av. Vad ska jag ta?
Jag köpte nya jeans igår föresten. Jag lämnade tillbaka de som jag köpte förut. Eftersom de var felsydda kunde jag lämna tillbaka dom och få pengarna tillbaka. Dessutom passade de mig inte helt. De var snygga och så, men fick mig att se fet ut. Och det vill man ju inte! Usch!
Jag tog min gamla buss idag också och träffade gamla kompisar från min förra skola, trevligt, trevligt :) Fast jag kom försent till skolan... av nån anledning.
Måste försöka samla information om... vad jag nu ska göra en presentation av!
Jag kan absolut rekommendera er att gå och äta på Subway, de e jättegott! ;)
Källa, buss
Källa, Subway
Källa, tunnelbana

blablabla

Nu har jag registrerat mitt csn- kort, passade på att göra det innan skolan börjar. Jag kommer hit lite tidigt på tisdagar. Snart är det dags att göra matteprov 2, VG och MVG- delen.
Jag kunde inte somna i går kväll. Det blev som jag befarade i mitt förra inlägg. Jag drack ju den där latten vid halv 6 tiden och det är egentligen för sent. Jag försökte somna men sen gav jag upp och tittade på "The Last Song" istället. Det är underbart att ha en egen laptop eftersom jag kan titta på den, liggandes i sängen. Det är kul eftersom det är en helt ny upplevelse för mig att kunna titta på film i sängen mitt i natten istället för i V- rummet. Nu måste jag dra, tjadå.

Klaviatur

Vi är nu stolta keyboardägare (jag är i alla fall det), jag och pappa har nu köpt ett keyboard som jag kan öva på eftersom jag har börjat spela piano (hade andra lektionen idag :P). Jag vet inte om han är stolt keyboardägare, men ägare e han i alla fall. Men det är kul att ha ett keyboard att spela på. Vi har haft ett innan också, eller snarare pappa har haft, men det är riktigt gammalt, och det går inte att öva på eftersom det inte känns som ett riktigt piano så då känns det konstigt när man övar på det och kommer till pianolektionen sen.

Efter skolan åkte jag till pappas kontor och sen åkte vi till en musikaffär och köpte keyboardet. Sen var det ett tag kvar till pianolektionen skull börja så vi fikade på biscotti, eller kanske snarare åt, vi delade på en focaccia. Han drack färskpressad apelsinjuice till och jag drack en latte, egentligen tänkte jag också ta apelsinjuice men apelsinerna skulle typ inte räcka till 2 glas så jag tog en latte istället. Hoppas jag kommer kunna sova inatt!!! Det har hänt allför ofta att jag inte kunnat det och varit vaken halva till typ hela natten!
Eftersom lektionen bara är en halvtimme stannade pappa kvar i området och passade på att åka och tanka medans, och så kollade han in var några vänner, som bor i näheten, bor. Och så kollade han om det fanns en närmare väg från tåget än den jag gick när jag skulle dit förra gången och det visade sig att jag hade gått värsta omvägen! :O. Men nu vet jag det så det är bra! C:

Såhär såg mina handleder ut på 80- talsfesten:






Mina coola solglasögon som jag också hade på festen:




Såhär ser vårt nya keyboard ut:

Jag MÅSTE lära mig att slappna av när jag spelar, men det kommer väl.


Mamma kom hem med presenter :D :D Jag anade när jag visste att hon hade köpt en film till mig att det var den här :P:

Det är lite mörkt i rummet, svårt att plåta bra då...


Jag fick också ett par strumpor:



Och en penna:




80- tal och hästar!

Den 27 sptember 2010, facobook är fortfarande blockat från skolans nätverk, det har det varit sen i torsdags och vi (i all fall inte jag) vet inte varför. Jag ska berätta om min helg nu eftersom jag lämnade kvar datorn i skolan, jag ville inte gå omkring och bära på den, jag skulle ju inte hem direkt. Men först ska jag säga att vi har haft matteprov nu på morgonen och det gick ganska bra. Vår mattelärare är tydligen väldigt angelägen om att vi inte ska fuska eftersom han hade satt upp värsta träskivorna på varje bänk mellan de två platserna.

I fredags köpte jag lite nya kläder. Jag köpte ett par jeans, jag kanske lägger upp en bild sen, och en, typ t - shirt eller nåt, det kallas väl top men det låter så töntigt att säga/skriva.
När vi (BL och jag) skulle åka hem hade vi lite bråttom och jag skulle köpa de där jeansen som jag hade provat innan men väntat med att köpa. Jag ville köpa en mocca latte också och BL ville köpa en frapino så medan jag skulle betala så gick hon och köpte det åt oss, men jag fick ingen grädde på min mocca latte, BL trodde inte att jag ville ha det, och det är ju förståeligt... hrmhm...!

Lördagen var rolig, först gick jag i tjänsten på förmiddagen, fikade 2 gånger :) Sen på kvällen gick jag på 80- talsfest och det var jättekul :D HÄST! (Interskämt jag inte förväntar mig att alla ska förstå, hehe) Asså vi körde tecken, och det andra "lagets" tecken var "HÄST!" hehe, så det blev "lite" kul.
Jag har inte kameran här nu men jag lägger upp lite bilder på min outfit sen. Jag hade typ vanliga kläder med 80- tals- frisyr, massa armband, jättemycket blå ögonskugga och speciella och iögonfallande solglasögon (som jag inte hade på mig hela tiden eftersom det är jobbigt, och inte bra, för ögonen att ha det inomhus).

Idag är det piano och efter skolan idag ska jag och pappa köpa ett nytt keyboard med vägda tangenter så jag kan öva hemma :)

Chao // yoleia

Prinsessaga

Här kommer ett utdrag av en historia jag håller på och skriver, det är en prinsessaga:
image" src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2052034/images/2010/borprinsessa_108800805.jpg" alt="" />

Det var en gång en medelmåttigt vacker prinsessa i ett mycket vackert kungarike. Det är inte enbart henne den här sagan kommer handla om. Utan också om två andra unga damer (inte nödvändigtvis i nöd, inte än i alla fall).

Den jag börjat beskriva när jag typ avbröt mig själv hade långt svart hår och ljusgröna ögon, ungefär samma färg som ett ljusgrönt doftljus från party lite, resten var ganska, hur ska jag uttrycka mig, normalt… inte särskilt vackert, inte för den delen fult heller. Det var då inte vad hon ansåg om sig själv, i hennes ögon var hon vacker i alla avseenden, för det var vad hennes kärleksblinda föräldrar hade intalat prinsessan under hela hennes uppväxt. Hon hade ljusgröna skor föresten, med de matchade vanligtvis inte hennes ögon, bara i ett speciellt ljus som de hade haft när färgvalet inträffade, kort därefter byttes alla lampor i slottet ut.

Om jag ska beskriva prinsessans kläder kan jag säga att hon hade en väldigt vid kjol, egentligen var det en klänning, men själva kjolen var mycket vid, i midjan var den däremot mycket tajt, precis som en 1700- tals klänning. Hon hade alltid korsett på sig. Ärmarna hade puff längst upp för att sen avsmalna till hela vägen ner till vristerna. Det var en väldigt skarp kant mellan puffarna och resten av ärmarna. Den här moddelen hade nästan alla hennes klänningar, de var bara i olika färger.

Landet hon bodde i hade tempererat klimat. Men det blev aldrig riktigt kallt, inte ens på vintern, det kom sällan snö, men det var ingen brist på nederbörd. Det bestod till mestadels av stora gröna ängar men också lite skog och stränder vid kusten dit befolkningen brukade gå på sommaren.

Befolkningens hår var från ljusbrunt till svart, det fanns inga riktigt blonda människor, den ljusaste tonen som existerade i kungariket var den som hennes storebror hade, vilket var kolabrunt, en ytterst delikat färg. Det faktumet (inte det att hans hår var kolafärgat utan det faktumet att han var hennes storebror) gjorde att hon inte var någon kronprinsessa. Det irriterade henne dock inte i en högre grad än att hon då och då kände sig lite en liten aning avundsjuk, men bara lite, trots hennes höga syn på sig själv var hon ganska nöjd med sin position.

Kronprinsen var inte alls som hon eftersom honom hade en mycket sträng barnsköterska tagit hand om, så han hade tvärt om rätt dålig självkänsla. Kungen och drottningen kände när han var vid fyra års ålder att de hade försummat honom och det skulle inte hända med deras nästa barn tänkte de så när prinsessan föddes fick hon all deras uppmärksamhet och då försummade de resten av prinsens barndom också. Eftersom jag inte nämnt några namn ska jag göra det nu. Vår prinsessa heter Catrine Teodoraa Nesline, hennes bror Lucas Nero Kaka, deras mor och far Lisaa Yozeline Katinka och Rudolf Paul And IIX. Nu har jag sagt allt om den prinsessan och ska nu börja berätta om den andra huvudpersonen i den här berättelsen:

Fortsättning följer... kanske, det beror på, hehe

Källa: Bild

© yoleia


Ur Form

Jag tror inte jag har berättat så mycket som hänt mig. Det har hänt lite intressanta saker. Igår efter skolan åkte jag till min syster och studerade men jag var lite ur form typ.
Jag berättar från början:
När jag gick till skolan var jag inte så varmt klädd. Jag blev typ svettig(mkt trevligt, hehe, men det är viktigt för berättelsen), eftersom jag gick ganska snabbt. Och så började jag frysa såhär lite konstigt, och sen började jag känna mig lite yr typ, och trött kanske, fast inte såhär yr att jag vinglar och så. Jag tog tempern och fick en ibumetin av min syster, och halstabletter :) Tempern blev 37.7 och det är ju lite misstänkt liksom, det är nog lite feber. I alla fall sen när jag kommit hem och skulle gå och lägga mig trodde inte mina föräldrar helt på mig, de trodde att jag bara var trött eller nåt. Och tempern blev lägre än vad den hade varit hos min syster. Pappa tyckte att jag skulle känna efter på morgonen och i morse kände jag mig inte så, riktigt lika som i går kväll. Jag vet inte om det var inbillning eller nåt kvällen innan men jag tror inte riktigt det helt. Lite kanske jag föreställde mig, men jag vet inte, min syster tyckte att jag såg mosig ut också, och jag var inte riktigt mig själv.
Hur som helst är jag i skolan nu och jag tror att webbdesignen ska börja snart.
Chao! Från yoleia

Åhhhh, tjusigt!

Jag kom på att jag glömde lägga upp bilden på mig med ansiktsmask. Vilken jag satte på mig i torsdags kväll och inte i fredags, det stog ju mellan de dagarna. Här är bilden i alla fall:


Photo(shop)

Idag är det fotografering hemma hos mig så jag var tvungen att städa bort varenda smula efter frukosten, och diska allt jag använt. Jag var också tvungen att fixa till i mitt rum men det var inte så farligt, inte att städa efter frukosten heller i försig. Visningen är i oktober, i början som tur är. Vi vill ju flytta så snart som möljigt, helst innan den 1 december som är bestämt tills vidare.

Luktar gammal jacka D:

Min jacka luktar gammal blöt jacka som har legat undanlagt alldeles för länge. Det som är irriterande är att jag fortfarande luktar så även fast jag har tagit av den nu!! Vi sitter i ljushallen och väntar på att matten ska börja. Idag slutar jag fyra vilket inte är så kul! Särskillt eftersom jag ska på möte sen och idag ska jag till och med ha tal!
Men jag kommer nog komma hem tidigare än sist iaf, hoppas jag.

Fotboll:)

Nu är det måndag och jag är tillbaka i skolan. På förmiddagen hade vi matte först, och sen idott. På idrotten spelade vi fotboll och det blev lika. Det var kul. Roligare än det vad det förmodligen var att läsa den här texten hittils. Det ser ut som en utvärdering som man skriver i loggboken på montessori. Jag hoppas det blev mer intressant nu, hihi. Asså det var ju inte såhär riktigt kul som det kan vara om man spelar fotboll med några kompisar eller kanske halvklass eller så men det var okej. Och vi spelade inte bara mach utan vi gjorde lite andra grejer innan. Såhär passar och sånt, ock typ kickar. Och det var nog roligare än själva matchen. Jag vet inte om nån bryr sig men, ja, det var idrotten det.

En underbar idrottsdag.

Vi hade en underbar idrottsdag idag vid Rönningesjön. Jag kom försent typ eftersom jag aldrig varit där förut. Så först fick jag gå ikapp dem andra i min klass som redan hade börjat. När jag kom hade de säcklöpning men de var snart klara så jag behövde inte vara med vilket kanske var bra eftersom jag var ganska kissnödig. Nästa station var jag med på däremot. Där fick jag agera mäsklig skottkärra på en lerig gräsmatta, två gånger till och med. Vi förlorade den grenen, men jag är ganska glad att jag klarade det, men när jag skulle resa på mig efter andra varvet (som, kanske är värt att säga, inte var direkt efter det första, vilket var bra) för att jag typ var så trött i ryggen. Vi gjorde också en sån här lek när hela klassen ska komma igenom ett nät och man får bara använda varje hål 2 gånger. Då fick jag gå igenom först med en kille i min klass för att vara på andra sidan och ta emot eftersom jag blev ansedd stark... Den grenen vann vi, med en hel minut! (Det gick på tid). Vi var faktiskt duktiga och vi kommer antingen att komma etta eller lika med ja, nån annan klass beroende på hur det går i nånting. Jag vet inte ens helt vad det är vi kommer vinna eller komma lika på. Värt att säga kanske är att vi typ tävlade mot samma klass hela tiden.

När jag kom hem hade jag inte ätit eller druckit nånting sen klockan 7 i morse, och jag kom hem vi två! Jag glömde min macka som jag hade tänkt ta med, hemma. Jag tänkte på väg hem att jag skulle äta den glömda mackan först så jag skulle orka laga nån mer mat, pannkakor hade jag tänkt mig. Men den hade mamma ätit upp så jag fick äta en banan istället. Sen stekte jag massa pannkakor som jag inte på långa vägar trodde jag skulle orka äta upp, men jag åt alla utom två. Den ena ville mamma ha och den andra ligger kvar på tallriken. Nu kommer BL så jag ska dra.

Chao!

5 kronor flugan!

Flugorna ställer till med problem för oss. De bajsar och så blir karmar och sånt smutsiga. Så därför!: ger mamma mig 5 kr för varje dödad fluga. Men hittils har jag bara fått tag på en, den andra försvann spårlöst. Men det måste finnas mer besvärliga flugor någonstans i det här huset. Men när man letar efter dem så är de plötsligt borta.

Jag funderar på när jag ska göra min ansiktsbehandling.... ikväll, eller imorgon efter skolan som jag slutar ovanligt tidigt eftersom det är idrottsdag. Ja vi får se, jag ska försöka ta ett kort på mig med masken som jag fått av mamma :D

MAKEOVERN!

Nu har jag kommit hem och det var sant! Det är som ett helt nytt hus! Jag trodde inte de kunde bli såhär annorluna men det är det! De har använt vissa av våra grejer men ibland på ett annat ställe och så har dom flyttat in massa nya grejer som dom hade på sitt stora lager.

Vardagsrummet:



Andra sidan av vardagsrummet:



Allrummet uppe:



Mammas (fd) syrum nere:



Köket:



Mitt rum: (mitt vita nattljusbord som jag har gjort i slöjden) ska stå bredvid sängen, hehe ;)



Andra delen av mitt rum: (båda tavlorna ska upp på väggen)



Hallen:



Ja, så här ser det ut nu. Men vi kan inte ha såhär ända fram till visningen och det så mamma har tagit kort så vi vet hur allt låg exakt och så kunna lägga det så igen.

Citronvatten

Klockan är 10.44, typ 50 minuter kvar till lunch, inte för att jag e hungrig. Vi har datakunskap. Imorgon är det premiär på Camp rock 2, måste komma ihåg att spela in!

Vi läste i engelskaboken om programmet "du är vad du äter" och där var ett tips om man var överviktig (jag är inte det, jag är perfektviktig fick jag veta igår hos skolsystern). Tipset var att dricka varmt vatten med citron morgon och kväll, tror jag, något sånt var det iaf. Jag minns inte om det stod vad det skulle göra men jag har vet kanske för jag drack varmt vatten med citron i till frukosten i morse, och jag vet inte om det var att jag åt havregrynsgröt med vaniljyoghurt och branflakes- müsli på eller om det var citronvattnet (eller både och) men jag blev i alla fall riktigt mätt typ och orkade inte äta upp min skumma grötblandning (som faktiskt var ganska god men lite läskig typ, konstigt). Fast jag orkade ju äta min macka. Men det kändes som att citronvattnet tilfogade mättnad.

Makeover

Idag när jag kommer hem kommer jag typ inte att känna igen mig. För eftersom vi ska sälja vårt hus så har vi anlitat en stylist som ska styla vårt hus :O!! Så det kommer typ värsta stylingteamet idag och gör en makeover på vårt hus och dom har sagt att det kommer bli som ett helt nytt hus, eller annorlunda iaf. Det ska bli kul. Och så får vi ju bo med alla stylingrejer tills visningen som är i början av oktober så det blir flera veckor :D. Min kompis ska kanske komma på fredag och hon vet inget om det (om hon inte läser det här vill säga...). Så det blir värsta överaskningen typ och jag tror hon kommer tycka att det är kul.

Idag är det nörddag i skolan :) hehe. Datakunskap och webbdesign hela dagen :O

Så det ska bli kul.

Jag kan ju lägga upp lite bilder sen på hur det ser ut :)

Sorg

Ahhrg, jag har precis upptäckt att yo leia på spanska betyder "jag läser"!! men kom igen, kunde det inte va nåt coolare liksom, läsa är kul, men kom igen, det vill man ju inte att ens smeknamn ska betyda!

Oh no!

Vilken dag jag hade igår asså, inte på ett så jätte positivt sätt alltså. Först och främst hade jag fel tid på pianolektionen. Jag hade fått för mig att den var 18.55 men egentligen var den 5 i 6, så ja, jag kom mycket försent. Pappa ringde när jag satt på tåget och fortfarande hade en bit kvar att åka liksom, och så sa han att läraren väntade på mig! Han sa att hon skulle ringa mig men det gjorde hon inte och jag försökte rina henne men hon svarade inte. Så jag åkte dit i alla fall och när jag hade varit där ett litet tag och letat efter parkeringen ringde hon och som tur var var hon inte sur i alla fall. Vi bestämde att vi skulle ta det nästa måndag istället, vilket vi skulle i alla fall iförsig, men, det blev ingen lektion igår i alla fall. Men nu vet jag vilken tid det är!

Jag kan också tipsa om en riktigt bra låt av Marina and the Diamonds som heter oh no! hehe Marina And The Diamonds – Oh No!

Tio Anledningar att ha shorts:

Lite sent kanske, men till nästa sommar:

1: Det är bekvämt.

2: Det är snyggt.

3: Man kan vada över en (grund) flod utan att varken behöva ta av sig byxorna eller få blöta kläder.

4: Om man av någon anledning skulle få ett allergianfall och behöver ta en anihistaminspruta behöver man inte ta av sig byxorna utifall att det skulle vara andra människor närvarande vilket iförsig är bra om man skulle få just ett, allergianfall.

5: Om det är varmt, så är det svalt (att ha shorts).

6: Shorts är... kortare, än vanliga byxor och tar mindre plats i resväskan. Särskillt praktiskt om man åker på weekend till typ Barcelona och bara får ta med sig handbagage.

Det här är en anledning som inte anses postiv av alla men i alla fall:
7: Om man har sår och sånt på benen som man har fått när man spelat... fotboll, eller gjort nåt annat sånt så... syns dem, det gör dem ju inte när man har långbyxor, eller hur!? Så om man tycker att det hör till sommaren att ha skrapsår och sånt så passar shorts perfekt!

8: De är, i sig själva: somriga. Det är ett sommarplagg, om man har shorts (i alla fall om man inte har leggins eller nåt under, som vissa har) så är det sommar, sommar! Denna älskade årstid!

9: Om man har några slags coola skor som inte syns helt under långbyxor så gör dem det med shorts eftersom de är, korta!

Och nu den sista anledngen (det finns nog fler men inte här):
10: Man får bruna ben eftersom det inte finns något som täcker benen där shortsen inte är eftersom de är, som sagt, korta!  

De här shortsen kommer från banana republic

Varför? :(

Eftersom jag är sjuk och är astmabarn och då inte får va med på idrotten så har jag och två klasskompisar suttit här i ljusrummet och pluggat lite och sådär, vi har engelskaglosor i eftermiddag som jag hade glömt och så måste vi skriva våra tal. Jag har fått mig musiksmak dissad också :( typ. Typ ingen gillar disney... Mitt tal ska handla om inkariket i alla fall oh det tycker jag e kul så de e bra. Kejsarens nya skola, kul :D nu när jag har varit sjuk har jag återupptagit en gammal tradition: Islatte och Kejsarens nya Skola, god blev den (islatten) också, båda gångerna. Jag har haft oturen (eller så var det mitt fel) att göra äckliga lattes :(.

Med återseende yoleia

Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik

Tjenna. Kom just på att jag hade en blogg, ja e hopplös alltså.
Jag la ner Simon i en flyttlåda tisigare idag och han tyckte det var mysigt och satt där inne och spann. Sen låg han och sov där ganska länge tills jag tyckte jag skulle flytta på lådan för att jag spelade ganska hög musik... men då ville han inte somna om i alla fall. Men nu har han kommit tillbaka hit upp på övervåningen där lådan är men han hoppade upp på fönsterkarmen istället. Ja det var väl mycket intressant... kanske. Om det är intressantare kan jag berätta att jag har varit sjuk sän i onsdags så jag har varit hemma från skolan torsdag, fredag, såhär najs ;P :). Men nu är jag ganska frisk. Igår var massa vänner här och hjälpte oss med att får ordning på huset till fotograferingen och visningen och jag var barnvakt till två små tjejer, men den äldsta av dem gillade inte när leksakerna blev kidnappade av utomjordingar, hehe ;). Och så fick jag hjälp av en kompis med att komma vidare i pure, jag fastnade på två freestyle- banor. Och så lärde jag mig hur man gör back- flip också :D.

Tjadå/ Yoleia


Polisrapport från Frankrike!

Nu sitter vi som vill ha skills här i skolan och väntar på att våra språklektioner ska börja med sällskap av varandra och våra macbooks medan alla ... som inte vill läsa något språk... går hem. Vi slutade tidigare från svenskan där vi fick lära oss, vad hette det nu igen... språkriktighet. Det går ut på att sätta komman på rätt ställen och sånt så nu efter lite träning går det lättare att skriva, faktiskt. Jag skrev en polisrapport (det var vår uppgift), äntligen får vi skriva (vi har fått det förut också iförsig men inte så jättemycket, jag går ju liksom författar) baserat på ett utdrag ur en bok som heter Thérèse Raquin, har inte läst den men den verkar lite... hemsk. Vi fick läsa en 3- rutors sammanfattningsserie. Jag och mina kompisar, som jag känt sen jag var liten men som bor i Blekinge nu, såg föresten en hel bok med såna av filmer, de e kul.  
Här är den:

Danielle La Paz berättar att hon befann sig på en kulle med utsikt över Seine klockan 13.15 när hon var ute och gick med sin hund i området. Hon berättar att hon såg 3 människor i en båt varav en var kvinna. Den ena mannen hade grön jacka och kvinnan blå klänning, vad den andra mannen hade lade hon inte märke till då. Hon fortsatte längre in i skogen som kantar Seine och kunde inte längre se båten. Dock hörde hon några rop som hon inte kunde uppfatta helt. Hon stannade för att lyssna och hörde ett plask med åtföljande dova skrik och sedan, strax efter, en man som ropar på hjälp. Vid det laget hade hon redan börjat gå i riktning mot stranden och började nu springa. När hon kommit nära såg hon en man i rutig jacka och grön basker som redan skyndade till deras undsättning, hon såg däremot inte till den andra mannen med grön jacka som också var i båten, bara en man med uppfälld, svart krage hållandes på kvinnan. Danielle gick aldrig fram till stranden utan stod tyst och iakttog, bakom skyddande träd, vad som hände därefter.


Exklusivt om mina pianolektioner!

Jag är totalt hopplös på att blogga regelbundet men nu skriver jag äntligen igen och jag har faktiskt nånting att berätta! Jag ska börja spela piano!!:D Jag ska ringa idag och säga att jag accepterar platsen som jag glömt bort att jag sökte till (fast det ska jag inte säga). Jag sökte typ förra året eller nåt och sen glömde jag bort det. I alla fall så kommer jag ha jättenära till musikskolan när jag flyttar sen, jag kommer kunna gå dit :) Den ligger precis bredvid min gamla skola så det är ju lite typiskt att vi flyttar till det här nya huset nu när jag har slutat där men det var ju inte till salu förut och då hade vi ju varit tvungna att bo ett annat i närheten och inte det här ägiga huset. Men då kanske jag inte skulle ha fått ett busskort heller :( Och när jag tänker på det här kommer jag ihåg att jag går ett år före också och egentligen skulle gå kvar i nian på den skolan nu när vi flyttar! Men om jag inte hade börjat skolan på det här sättet och gått ett år före hela tiden skulle jag ju inte ha haft dom klasskompisarna som jag haft nu! Och det vill man ju inte byta :). I alla fall så har jag för närvarande bara en synth att öva på och det frågade jag när jag ringde i fredags om det gick bra, men det gjorde det inte så vi skulle höra av oss i början av den här veckan om vi skulle kunna tänka oss att köpa ett keyboard med vägda tangenter så det känns som ett piano (för nåt piano har vi inte plats för) och det kan vi tänka oss så jag ska ringa idag och acceptera platsen. Pappa kanske ändå hade tänkt att köpa ett nytt keyboard, det gamla är ganska... gammalt.

Tjadå från yoleia

RSS 2.0